webmaestro
Thor Larsen, indehaver
Webmaster, Web-optimering & Sikkerhed

Har du tænkt over hvor meget du rent faktisk bruger Google til hurtigt søge information. Som it-konsulent er jeg personligt dybt afhængig ad min evne til lynhurtigt at lokalisere information, der vil spare mig tid og energi.

Web tips der er relevante for alle

Jeg tænker, lige meget hvad du arbejder med, at din situation ligner min ret meget. Jo mere man ved om sit søgeemne, jo nemmere er det naturligvis, men der er også en håndfuld andre tricks, der er universielt relevante.

Lige meget om du søger efter emojis, kattebilleder, kurspriser eller behandlersider, er her en samlig af tips, der gør dig til en hurtigere og mere nøjagtig søge-maskine-perosn.

En hurtig redegørelse af søgemaskine udtryk

Det er en god idé at have styr over de forskellige begreber ift. søgning. Så vi alle er enige om, hvad det er vi taler om. De forskellig udtryk går desuden ofte igen i digital marketing og navnlig i søgemaskineoptimering. Vi starter udefra og bevæger os ind ad.

Søgemaskineresultatsiden & søgefeltet

En lang mundfuld, men en simpel forklaring. Det er simpelthen siden du kigger på, efter du har foretaget en søgning. I SEO branchen forkortes den SERP (search engine result page). Søgefeltet siger sig selv. Sådan ser det ud:

Googles søgemaskineresultatside
Googles søgemaskineresultatside

Normalvis vil der være en masse ads, men jeg valgte bevidst en søgning, der ikke ville genere dem, så vi bedre kan se på de ting, der kan gøre dig mere effektiv til Google-fu.

Under søgefeltet og inden søgemaskineresultatsiden har vi tabs...

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram