webmaestro
Thor Larsen, indehaver
Webmaster, Web-optimering & Sikkerhed

Et linktree, eller linktræ 🌲, er en genial forlængelse af din Instagram konto. Det er et værktøj til at optimere din Instagram trafik, målrette kommunikation til dine følgere og samtidig lade dem opdage, hvad du ellers kan tilbyde.

Fordi du kun für Êt link til at kommunikere alt hvad du laver, sÌlger eller tilbyder til dine Instagram følgere, er Linktree konceptet opstüet som en løsning pü et problem. Det er kort sagt en mobil-venlig link-menu optimeret til dine følgere.

Og der er flere fordele endnu, jeg beskriver senere i artiklen!

Et linktree er ikke kun til Instagram

Selvom idÊen omkring et linktree er opstüet til Instagram, er der ingen grund til at begrÌnse dets brug til Instagram. Faktisk bør du have et tilpasset linktree til hver af dine SoMe konti, hvor du tilbyder sÌrligt tilpassede ydelser, services eller indhold. Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter og TikTok er oplagte kandidater.

I stedet for at linke til home pü en enkelt webside, kan du i højere grad mülrette hvad dine følgere ser ved at lave et unikt linktree til hver mülgruppe. Det er ikke relevant for alle, men har du flere projekter, websider, og ydelser eller services er det en oplagt mulighed for at optimere pü din salgsfunnel.

Derfor bør du fü et linktree pü dit egen webside, i stedet for hos en tredjepart.

Konceptet omkring et linktree opstod oprindeligt som en tredjepart løsning til Instagram. Fx. tilbyder linktr.ee (som navnet antyder) et linktree. Med denne løsning sender du altsü dine følger ud pü en ekstra rundtur fra Instagram -> linktr.ee -> din webside. Du bør sende dem direkte ind pü din webside, til dit eget linktree!

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram