webmaestro
Thor Larsen, indehaver
Webmaster, Web-optimering & Sikkerhed

Speak: Sådan ser det ud når du modtager en screen cast fra mig - det er altså en video optagelse hvor du kan se mig - hej - og det jeg ser på min skærm. I dette tilfælde min egen webside. 
På den måde kan jeg nemt og hurtigt vise dig hvad jeg laver, eller give dig teknisk vejledning på de emner du er udfordret på. Måske skal du have hjælp til at sætte et nyt billede ind, og vil gerne lære hvordan du selv gør fremover. Måske vil du gerne i gang med en blog, og har brug for at vide hvordan du opretter den og tilføjer meta-beskrivelser
Sådan ser det ud - jeg glæder mig til at tage et kig på din side 

Screencast delen er simpelthen en optagelse af min skærm (med mig på webcam nede i hjørnet), hvor jeg gennemgår et site for tekniske fejl/mangler, formalia (GDPR etc.), SEO / Social sharing, sikkerhed og webtilgængelighed. Da det oftest er helt umuligt at komme alting igennem på et site, beder jeg altid modtageren give lyd om hvad de gerne vil have fokus på. Ellers udvælger jeg de "lavest hængende frugter" selv. Det er alt sammen meget pædagogisk og gennemsigtigt, fordi man ser hvilke værktøjer jeg bruger undervejs og derfor kan modtager selv validere og få "syn for sagen", uden der behøver være ret meget tillid oprettet på forhånd

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram