webmaestro

Et solidt teknisk it fundament forankret i skyen

Begynd med et solidt og bæredygtigt teknisk fundament, eller opgrader til det, efter du har realiseret dit MVP (Minimum Viable Product).

Har du brug for rådgivning?

Står du med en tekniske problemstilling, eller en forretningsmodel, der skal skalleres og optimeres, er work-flowet for kompliceret og langsomt?

WordPress, Magento, TYPO3, SquareSpace eller shoppify. Hvilken løsning skal man vælge som "udvidet visitkort" eller webshop?

Hvordan knytter man til, eller udvikler en effektiv marketing strategi, omkring et sundt it-system?

Hvordan og hvorledes med domæner, email server og SoMe integrationer, samt webhosting?

Det er alt sammen spørgsmål, der bør overvejes meget nøje, inden der træffes beslutninger, som er svære at lave om, efter virksomheden begynder driften.

En sparringspartner forankret i it med fokus på web

Modtag kvalificeret rådgivning på konsulent-basis til at komme problemstillinger og usikkerheder til livs. Rådgivning og sparring på tekniske emner inden for web og digital marketing kan i mange tilfælde kombineres med praktisk udførelse.

Ekstern it projekt manager

Arbejder du med en ekstern leverandør til et web projekt, e-commerce system etc., uden en velformuleret kravspecifikation, samt verificering og kvalitetssikring, risikerer du et mangelfuldt produkt.

Jeg agerer ekstern tov-holder og projekt manager på projekter, der kræver fag sprog og øje for detaljer. På den måde sikrer du, at kravspecifikationen omfatter alle nuværende og evt. fremtidige behov, at de valideres, imens best-practices overholdes, for at få det bedste produkt, inden det afleveres.

Web audits giver et teknisk overblik

På webside projekter kan du med et web audit hurtigt få syn for sagen på en nuværende webside, samt dens email konfiguration. Det gør sig også gældende for websider, der er lige ved at gå i luften og endnu ikke er offentliggjorte på deres rigtigt domæne.

Jeg behøver hverken adgang til webserver eller CMS administrationen for at danne et sigende overblik med handlings-rig rådgivning over fejl, mangler og områder, der bør optimeres.

Et web audit er også et solidt udgangspunkt for en ny eller større videreudvikling af et site. Genbrug hvad der virker, og optimér de haltende elementer. En optimeret webside arbejder for dig og ikke imod dig.

Simple betingelser for at komme igang

Pris per påbegyndt time kr. 1.300 ex. moms. Der faktureres på efterkrav. Møde i person giver et bedre resultat, men ip-telefoni og skærmdeling, samt screencasting er et solidt alternativ, som jeg har god erfaring med.

Er der tale om analyse-basereret rådgivning og sparring, bør der påregnes forberedelses- og analysetid forudgående for mødet. Sådanne aftales på forhånd.

Hvis der er tale om et længerevarende forhold til rådgivning, support og praktisk udførelse/udvikling, kan en Webmaster Service aftale give bedre mening på sigt.

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram