webmaestro

Det er min erfaring, at mange har haft en ubehagelig oplevelse af at være tilsidesat og været "in the dark" omkring, hvad der foretages af deres webbureau og hvad der rent faktisk bliver gjort for pengene.

Gennemsigtighed bygger tillid

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så er det for din skyld, at jeg gør særlig meget ud af gennemsigtighed og kommunikation. Derfor vedligeholder jeg en log, hver eneste gang du har brug for hjælp via klippekortløsningen. Her kan du læse information om, hvad der er blevet gjort, hvordan og hvor længe det tog. Tillid er enormt vigtigt og den går begge veje, derfor opfordres du altid til at tage kontakt, hvis der er punkt i rapporten, du ikke forstår eller ønsker uddybet. Sammen bygger vi tillid.

Hvad hvis du allerede har fuld tillid?

Det er virkelig skønt og under alle omstændigheder behøver du selvfølgelig ikke tage stilling til rapporten, men den er stadig god at have. Rapporten fungerer nemlig samtidig som en teknisk log. Det betyder, at en anden kyndig webmaster eller webudvikler kan se, hvad der er blevet foretaget, hvordan og hvornår.

Hvorfor er det relevant, tænker du? Hvis vi en dag afslutter samarbejdet, kan det ske med god samvittighed og tryghed af begge parter, fordi du har en oversigt over, hvordan dit site er blevet arbejdet på, administreret og videreudviklet.

Du skal derfor ikke føle dig "låst fast" i systemer og måden mit webbureau gør tingene på. Det er en beskidt strategi, der desværre ofte anvendes af større bureauer. Det er vigtigt, at du er i stand til selv at arbejde videre eller overdrage arbejdet til en tredje part med fuld gennemsigtighed.

eksempel af en gennemsigtig månedlig Webmaster Service rapport

Hvordan foregår det med rapporten?

Som udgangspunkt får du den én gang om måneden (hvis du i perioden har bedt om hjælp via klippekortløsningen), eller i forbindelse med fakturering af klip og/eller Webmaster Service ydelsen.

Men du er velkommen til at bede om den til enhver tid og den sendes straks.

Fremtidsplaner med rapporten

På sigt vil du have real-time adgang til rapporten via en webapp, som du kender det fra fx. Dinero.

Pt. indeholder rapporten kun detaljer om, når jeg udfører ekstraordinære opgaver på dit site, eller opgaver, support og rådgivning, du aktivt har bedt om. På kort sigt kommer den også til at indeholde detaljer om, hvornår der bliver opdateret og iøvrigt foretaget manuelle audits af dit site.

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram