webmaestro

Google Search Console integration & monitorering

Få integreret Google Search Console og lad os holde øje med de vigtige beskeder

Kort fortalt er Google Search Console (GSC) det eneste talerør mellem Google og webmasteren eller websideejeren. Her vil alle vigtige beskeder omkring hvordan Google vurderer din webside, hvor vel - og hvis overhovedet - din webside vises, samt foreslag til forbedringer.

Google Search Console er kort sagt en af de vigtigste ting at have styr over, når det kommer til synlighed på web, brugeroplevelse (UX) og søgemaskineoptimering (SEO).

Med Webmaster Service, integrerer vi GSC, holder øje med for vigtige beseder, samt oversætter dem for dig. Hvis du har brug for yderligere rådgivning eller hjælp til at udbedre eller optimere på en meddelelse, så klarer vi også den sag.

Mest af alt, væbner vi dig med viden til at træffe en informeret beslutning i små og store emner.

Google Search console i rivende udvikling

Hvis man kender lidt til Google, er det søgemaskineoptimering (SEO) man først tænker på. SEO har også traditionelt været formålet med at integrere og holde øje med GSC. Men Google har i senere år optimeret meget på deres søgemaskinealgoritmer og forsøger at vurdere websider baseret på brugeroplevelse, eller user experience (UX), også.

Det betyder, at Google ikke længere kun kigger på traditionelle SEO signaler, som backlinks, indhold, meta-titler, og så videre. Når brugeroplevelsen inddrages betyder det også en række nye måd der også en række flere ting at vise

For webmasteren og websideejeren betyder det nye muligheder for mere synlighed på Google og samtidig skabe en bedre brugeroplevelse på websiden for de besøgene, der også vil være mere tilbøjelige til at konvertere til kunder og klienter.

Desværre er der ingen delte pladser på søgemaskine resultatsiden, så at ignorere hvad Google har gang betyder også en mulighed for dine konkurrenter at skubbe sig foran i rank.

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram