webmaestro

Klip løsning (15 mins / klip)

Med klippekort løsning er der også plads til at få styr over de små ting i hverdagen, så du kan fokusere din tid og energi på spidskompetencerne.

Kort sagt, klip er en fleksibel måde at afregne konsulent ydelser på. Hvorfor skulle du betale en times konsulent tid for en 10 minutters opgave?

I stedet for at afregne pr. påbegyndt time, er et klip udregnet som ét kvarter til en værdi af kr. 175,00. Det betyder, at du med god samvittighed kan indhente hjælp, rådgivning og support til de små ting i den daglige drift.

Klip afregnes på efterkrav

Du behøver ikke købe ikke et klippekort på forhånd, men afregner på efterkrav. Det sker, når du selv ønsker det, efter aftale (fx ved 25 eller 50 forbrugte) eller ved udgangen af nærværende kvartal.

Dit klippekort forbrug vil figurere på Webmaster Service rapporten, sammen med nøjagtigt hvad dine klip er brugt på og hvornår. Du kan naturligvis til enhver tid bede om at få en rapport.

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram