webmaestro

Premium plugins kort sagt

Forskellen på gratis, freemium og premium er meget groft sagt, at udviklerne bag Premium har et stærkt økonomisk incitament for at vedligeholde, videreudvikle og holde deres software sikkert, optimeret og kompatibelt med det øvrige WordPress økosystem.

Hvis du fortrinsvis bruger premium plugins betyder det, at du har en langtidssikret webside. Chancen for at din webside pludselig bryder sammen, fordi et eller flere af dine plugins er blevet inkompatible med resten, eller være endnu, sikkerhedshuller ikke bliver lappet og dit site overtages af hackere.

Premium software er generelt bedre på alle tænkelige måder, og når det drejer sig om at løse en problemstilling eller tilføje en funktion til dit site, så er kvaliteten af det plugin, der vælges være top prioritet.

Premium plugins er dyre

Ét almindeligt webside med premium plugins kan nemt løbe over flere tusind kroner i årlig licens og desuden ekstra hovedpine med at få betalt licenserne til virksomheder placeret verden over.

Med denne service outsourcer du både udgiften forbundet med de årlige licenser, og bøvlet med at sørge for at de betales til tide.

Sammen beslutter vi hvilke plugins der indkøbes

Har du brug for en type af plugin, der ikke allerede haves licens til, så tager jeg gerne en snak om indkøb af det. Men jo flere der kan drage nytte af det desto bedre.

Det er klart, at jeg ikke kan indkøbe uendelig mange forskellige premium plugin. I sidste ende afhænger det af, hvor mange klienter jeg har. Man kan anskue det lidt som en fordelsklub. Jo flere vi er i klubben, jo flere premium plugins kan jeg indkøbe.

Sådan foregår det, når du skal have et premium plugin

Det koster ét klip sende mig ind på din WordPress hjemmeside og installere det pågældende premium plugin. Herudover er du frit stillet til at bruge og konfigurere det, og hvis der er behov for det, hjælper jeg naturligvis også gerne med det. Så længe du har Webmaster Service betaler jeg licensen for alle de plugins.

Når vi starter samarbejdet, tilbyder jeg at installere og konfigurere en række plugins til optimering af dit site.

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram