webmaestro

Katastrofen kan indtræffe uventet.. Også på de skæve tidspunkter..

Tekniske problemstillinger er altid ubelejlige

Websiden kan køre i hårdknude over nat. Mailserveren afviser pludselig mails eller udgående mails bliver afvist. Webshoppen fungerer ikke. Det er usandsynligt, at alting falder sammen på én gang, men det er altid en fordel at have en kyndig it-konsulent og webmaster i sit hjørne til når det gør.

Heldigvis behøver det ikke være en nødsituation, når du skal bruge en it-kyndig. Generel administrering, publisering af indhold, optimering af SEO, webtilgængelighed, GDPR, sikkerhed og hastighed er alt sammen, hvad der får mig ud af sengen.

Faktisk foretrækker jeg at gøre alt i min magt for at undgå at udsætte hverken du og jeg for nødsituationer overhovedet, så vi kan blive i sengen. Hvis du beder mig om, vil jeg derfor gøre alt hvad jeg kan for at dit site og dine øvrige web-aktiver kører som smurt hele tiden.

Personlig webmaster

Din webmaster lærer i øvrigt din virksomheds tekniske behov og samtidig dine tekniske kompetencer, således vi sammen kan kommunikere og problemløse, samt videreudvikle dit site. Eller du kan pege på problemet og lade mig tage affære, uden du behøver at vide noget om detaljerne, afhængig af dit temperament og ønske om at være med i motor rummet.

Min erfaring er, at de fleste gerne vil vide hvad der foregår. Derfor går jeg meget op i at kommunikere via screencasts, der er et effektivt medie til at formidle teknisk indhold, afrapportere udførste opgaver, samt give effektiv og personlig vejledning.

Webmaster on-demand

De fleste akutte situationer indtræffer på ubelejlige tidspunkter - sådan er det bare. Derfor er vi tilgængelig uden for normal arbejdstid til at knuse enhver problemstilling, der truer med at holde dig oppe eller tvinger du eller dine medarbejdere væk fra at udføre opgaverne, som I har ekspertise i.

Outsource det tekniske og fokusér i stedet på at drive din virksomhed

Hvordan foregår webmaster service rent praktisk?

Hvad sker der, når du tager kontakt? Din webmaster kigger på dit site og sikrer, at alting kører som det skal imens du forklarer dine behov, ønsker eller problemstillinger.

Med andre ord, jeg stirrer ikke ud i luften imens vi taler, men arbejder proaktivt med dit site. Det betyder, at jeg laver manuelle audits og sundhedsrutinetjek.

Screencasts som vejledningsværktøj

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=Pz29ToCtd1U

Sådan ser det ud når du modtager en screencast fra mig. Det er altså en video optagelse hvor du kan se mig og det jeg ser på min skærm. På den måde kan jeg nemt og hurtigt vise dig hvad jeg laver, eller give dig teknisk vejledning på de emner du er udfordret på. 

Måske skal du have hjælp til at sætte et nyt billede ind, og vil gerne lære hvordan du selv gør fremover. Måske vil du gerne i gang med en blog, og har brug for at vide hvordan du opretter den og tilføjer meta-beskrivelser og andre SEO-elementer.

Jeg glæder mig til at vedligeholde og udvikle dit site i samarbejde! 

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram