webmaestro

Undgå at lande i spam med SMTP mailserver

Undgå at dine mails ender i spam hos dine samarbejdspartnere, klienter og kunder. Vis samtidig, at du overholder GDPR og respekterer persondata i dine mails

Det er alfa-omega at kommunikationen mellem din webside din indboks eller dine kunders og klienters indboks fungerer gnidningsfrit. Prisen er tabt forretning og/eller sure kunder, hvis ikke der er klar kommunikation ud fra din webside.

Transaktionelle emails ender i spam

En transaktionel email kan beskrives som alle slags email, der bliver afsendt fra din webside via et script. Det drejer sig om kontaktformularer (alle slags formularer), webshop ordrebekræftelser, betalingspåmindelser fra communities, member-sites osv. osv. Kort sagt alle situationer, hvor der ikke sidder en person og skriver mailen selv.

Med SMTP server undergår du spam folderen

Uden SMTP ender de ikke altid i spam, men ofte. Det holder bare ikke, når en potentiel kunde rækker ud. Derfor skal du bruge en såkaldt SMTP (secure mail transfer protocol) til at sende dine transkationelle emails igennem. Den har til formål at validere, at din email er legitim og tilføje et sikkerhedslag. Modtager email-serveren vil derfor acceptere den som valid og altså ikke formode, at det drejer sig om spam.

Hvis du oplever, at din mail app lægger henvendelser fra dit website ned i din spam-folder, eller dine kunder ikke modtager fx. ordrebekræftelser og anden kommunikation, så mangler du sikkert en SMTP server.

Hvordan foregår det at få sendt mail igennem SMTP server fra Webmaestro?

Det er en simpel og hurtig proces at sætte op. Regn med ca. 1 time (4 klip) med klippekortløsningen. Når det er konfigureret er servicen med i Webmaster Service løsningen og du kommer ikke til at betale yderligere.

Det kan også være at din hosting udbyder selv tilbyder en SMTP server og du foretrækker at bruge denne. Så klarer vi også det.

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram