webmaestro

Outsource problemløsning, vedligeholde og udvikling for dine klienter

Har du brug for et ekstra set øjne og kompetencer i eget web- eller marketing bureau, der administrer flere websider? Så har jeg to løsnings-muligheder til dig:

1. Webmaster Service til web bureau

Lad os sige, at du har ansvaret for 4 forskellige websider og du ønsker, at de alle skal nyde godt af de features, der hører under fx. Webmaster Service basis, inklusive klippkortløsning til kr. 175 pr. påbegyndt 15 minutter. Du er kontaktperson og jeg er her en tavs partner, som din kunde ingen kendskab vil have til - med mindre du ser en fordel i det.

Det ville koste dig kr 395,00 som grundydelse for én webside pr. md. + kr 75,00 per ekstra webside (og 150,00 per ekstra webside, når der er tale om Webmaster Service Ekstra). Dvs. kun kr. 620/md for at have en "silent" webmaster partner til at passe alle dine klienters websider.

Fra 5 websider og over aftales mængde rabat på den faste ydelse.

2. Klippekort til outsourcing af ad hoc opgaver

I modsætning til første løsningsmodel følger her ingen Webmaster Service features med og prisen pr. klip er kr. 300, som afregnes på efterkrav, når der er forbrugt for 10+ klip, eller ved udgangen af et kvartal.

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram