webmaestro

Backup til skyen

Med hyppige backsups til skyen, er dit site er sikkert, hvis der imod forventning skulle ske et uheld.

En del af WP Care

Denne feature er selv-forklarende. Det er en hel grundlæggende opgave af alle digitale aktiviteter, at der foretages hyppige og rettidig backups, så værdifuld information eller arbejde ikke går tabt.

Webmaestro har valgt at foretage backups til skyen, som et ekstra lag af sikkerhed. Så ligger der både en backup på selve webserveren, men også separat fra den, i skyen. På den måde kan websiden hurtigt gendannes når det går lidt galt og når det går seriøst galt.

server rum

Derfor skal du have et robust backup system

Det er vigtigt at have flere daglige og detaljerede backups af dit WordPress site af åbenlyse årsager: Hvis det bliver hacked, webserveren går død, eller hvis hele websitet skal migreres imellem servere, enten planmæssigt eller akut.

Men det kan også være en fordel, hvis du eller nogen i din virksomhed kommer til at lave lidt rod, der hurtigt skal fixes. Det kan nemlig hurtigt klares, når der foretage mange daglige database backups. WordPress oplagrer alle indstillinger og alt indhold i en lille kompakt database, der hurtigt kan overskrives med en backup (der måske blev lavet en time før en fejl indtræffer).

Sådan foregår backups til skyen af dit WordPress site

Vi bruger plugin'et UpdraftPlus, der er verdens mest pålidelige WordPress backupsystem, gendannelse og migreringsplugin. Der foretages som udgangspunkt én komplet backup af alle filer på webserveren hver dag, samt backups af databasen flere gange om dagen, så dit arbejde ikke kan gå tabt.

Ydermere foretages en såkaldt granular backup, hver gang der tilføjes ny kildekilde. For eksempel, når der installeres et nyt plugin. Du har altså altid en backup at falde tilbage på, skulle det gå galt.

Sammen finder vi ud af hvilken backup frekvens, der fungerer bedst for dig. Det kan fx. være du arbejder meget på sitet og har brug for en backup af databasen hver time.

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram