webmaestro

WordPress Vedlige­hold­else & Sikk­ker­hed

Outsource det tek­niske og få ro i maven

Med denne serviceaftale sørger vi for, at alle dine baser er dækket ind i forhold til vedligeholdelse, opdatering og sikkerhed af din WordPress hjemmeside - med forsikring.

Outsource det tekniske og sikkerhedsmæssige ansvar i at drive en WordPress webside og læg din energi der, hvor den er bedst investeret.

Vi kalder denne serviceaftale WP Care

WP står for WordPress og produktet er netop tilegnet alle typer websider baseret på WordPress. Care, fordi vi passer din webside med omhu og omsorg, som var det vores egen.

WP Care oversigt

  • Forsikring imod hacking og nedetid
  • Strategisk opdatering og vedligeholdelse
  • Dansk support og webmaster
  • Overvågning døgnet rundt
  • Spam beskyttelse
  • Backup til skyen
  • Daglige sikkerhedsscan
Fra 300,- / md.

Kort intro til WP Care

WP Care er en WordPress Serviceaftale med Support, der giver ro i maven

Tænk på det som en it-forsikring imod hackerangreb og nedetid. Skulle du få brug for hjælp eller rådgivning, sidder vi klar til at besvare din henvendelse med dansk support.

Med serviceaftalen er du forsikret imod at det går galt med opdateringer eller hacking. Samtidig har du en hot-linje og webmaster on-demand.

Tandhjul i et system

WordPress Vedligeholdelse

Vedligeholdelse og strategisk opdatering af WordPress Core, plugin og tema et must, når man driver en virksomhed med digital profil på en webside er oppetid og funktionsdygtighed et krav.

Regelmæssig opdatering af kildekoden sikrer kompatibilitet mellem WordPress hjemmesiden og resten af WordPress økosystemet, samt naturligvis at potentielle sikkerhedsbrister løbende lappes.

Mere om WordPress vedligeholdelse

WordPress og kompatibilitet

Løbende sikring af kompatibilitet er vigtigt for at sikre funktionaliteten af memberships, webshops, diverse formularer, nyhedsbreve osv. Går det galt med en uheldig opdatering eller hacker-angreb, har vi altid en frisk backup klar til hurtigt at bringe din webside tilbage online.

Server vedligehold

Vi tager desuden vedligeholdelse et skridt videre og holder øje med server softwaren. Denne skal også overvåges for opdateringer for at sikre at websiden yder sin absolut bedste performance, samt naturligvis ikke lider driftbrud på grund af forældet software.

WordPress Sikring imod Hackerangreb

På grund af WordPress CMS'ets store success er hackerangreb et stigende problem. Et succesfuld hack kan have store konsekvenser for dig og din virksomhed, underminere troværdighed, tillid og dine digitale marketing investeringer. 

Google kan stoppe alt organisk og paid search trafik fra dens søgemaskine, dine kunder kan få serveret falsk, uhensigtsmæssig indhold, eller helt blive omdirigeret til en fremmed webside, imens du og din virksomheds omdømme lider skade. Din host kan også lukke ned for din webside, når de registrerer mistænkelig aktivitet.

Mere om WordPress Sikkerhed

Sikkerhed er reputation & risk management

På web er den absolut vigtigste reputation og risk management strategi en sikker, robust og overvåget webside. Alt arbejde der lægges i søgemaskineoptimering, kunderejser, paid search, alle marketing strategier osv. sættes over styr, når websiden lider et sikkerhedsbrud.

Med en WordPress vedligeholdelses aftale investerer du altså i sikkerheden for dine tiltag og investeringer på websiden. Eller se på det som en web-forsikring.

Beredskabsplan & backups

Hvis det imod forventning går galt, har vi procedurer og en frisk backup klar til at udbedre skaden og afværge konsekvenserne, inden Google eller dine kunder opdager, at noget har været galt.

Det er vores højeste prioritet og fornemmeste opgave at holde din webside online og funktionel.

it-konsulent sidder på kontor

Det koster WP Care

Fra kr. 300,- / md. Faktureres årligt.

Det med småt:

  • Én gangs oprettelsesgebyr kr. 1.400 for installation, konfiguration, samt hærdning imod hack. 
  • Særskilt pris aftales for høj-risiko websider.
  • Alle priser vises ex. moms.

Det får du med WP Care

Forsikring imod hack & nedetid
WP Care er en forsikring imod hack og nedetid. Skulle et problem opstå får vi øjeblikkelig besked og tager affære, uden ekstraberegning
Læs mere ➧
Dansk support & webmaster
Vi sidder klar til at yde support på telefon eller email, når du har brug for hjælp eller rådgivning i driften eller udviklingen af dit site.
Læs mere ➧
Daglige sikkerhedsscan
Din webside scannes dagligt, internt og eksternt, og beskyttes samtidig med sikkerhedssoftware.
Læs mere ➧
Overvågning døgnet rundt
Vi holder øje med din hjemmeside 24/7 og tager øjeblikkelig affære, hvis den skulle gå ned eller andre problemer, som følge af en opdatering eller hack.
Læs mere ➧
Backup til skyen
Daglig backup, der sikrer lynhurtig genskabelse af din webside, skulle uheldet imod forventning være ude.
Læs mere ➧
Strategisk opdatering
Undgå webside nedetid og inkompatibilitet i kildekoden med informeret strategisk opdatering.
Læs mere ➧
Spam Beskyttelse
Undgå at din blog eller webshop løbes over ende med spam-kommentarer, der sælger viagra og linker til spam-websider og ultimativt giver en uheldig brugeroplevelse.
Læs mere ➧
closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram