webmaestro

Daglige sikkerhedsscan & WAF

Din webside scannes dagligt, internt og eksternt, og beskyttes med firewall, hvor den er sårbar.

En del af WP Care

Der foretages daglige sikkerhedsscan af filer og databasetabeller for at sikre, at der ikke er malware en webserveren. Hertil sikre en solid WAF (Web Application Firewall), at der de ikke sniger sig derind til at begynde med.

Intern og ekstern scanning

Som et yderligere lag af sikkerhed , foretages de daglige scan både intern og ekstern. Det kan være en fordel at have "et par ekstra" øjne på sagen, særligt, hvis det drejer sig om mere sofistilerede hacks.

Web Application Firewall

I mellem scans vil en robust WAF hjælpe med at holde udbudne gæster væk. En firewall er næsten, hvad det lyder til at være. Det er en ildmur, der forhindre ubudne gæster i at trænge ind, hvor det kan være sårbart.

Samtidig sørger en WAF også for, at IP-adresser - hvorfra hackere opererer - bliver blokeret, eller blacklistet, således de slet ikke får lov at gøre forsøget til at begynde med. Det kan være med til at frigive resourcer på din webserver og gøre din webisde hurtigere og mere stabil.

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram