webmaestro

Forsikring imod Hack & Nede­tid

Dette er en simpel forsikring, der beskytter din webside imod nedetid og malware. Ingen bekymringer og grimme overraskelser, eller ekstra beregning

En del af WP Care

Kort sagt, når noget går galt i WordPress, af den ene eller anden årsag, får du en kort besked og vi går i gang med at løse problemstillingen med det samme - uden beregningen eller stillingentagen.

Nedetid og hack er to forskellige problemstillinger, som WP Care væbner imod. Det er altså to forskellige forsikringer i én.

Forsikring imod hack

Selv med de bedste sikkerhedsforanstaltninger, kan en webside godt blive hacked. Skulle det ske, træder vi ind og løser problemet, samt finder frem til og lukker angrebspunktet, så det ikke sker igen.

Det er både i vores i din interesse, at det ikke sker overhovedet. Derfor bruger vi tid på at hærde og sanitere din WordPress webside ved indgåelse af service-aftalen WP Care.

Forskring imod nedetid

I overensstemmelse med vores ethos om **SUPERGOD** service, tager vi den et skridt videre og forsikrer din webside imod nedetid. Nedetid er i oftest mere skadeligt for business, end en hacked webside, derfor holder vi særligt øje hermed.

Hvis nedetid er forårsaget af en uoverensstemmelse (oftest inkompatibilitet mellem plugins) i kildekoden efter en opdatering, så tager vi affære med det samme.

Forsikre din webside med WP Care nu og glem alt om grimme overraskelser

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram