webmaestro

Overvågning af oppetid døgnet rundt

Vi holder øje med din hjemmeside 24/7 og tager øjeblikkelig affære, hvis den skulle gå ned eller andre problemer, som følge af en opdatering eller hack

En del af WP Care

Robust oppetid af klienters websider er et imperativ hos Webmaestro, og det bør det være for alle virksomheder, store som små, der har en digital dimension.

Din webhost holder ikke øje med oppetid af din webside, eller direkte informerer dig, hvis der er drift problemer i deres ende. Dét ansvar tager vi med WP Care.

Hvad er oppetid og nedetid?

Oppetid er kortsagt den procentvise oppetid af din webside. Den skal gerne ligge så tæt på 100% som muligt. Nedetid er det modsatte og betyder at websiden ikke er tilgængelig og i den periode vil besøgene blive mødt med en blank skærm, fejlkoder eller værre.

Hvorfor skal du bekymre dig om oppetid?

Inden man investerer content, ads, SEO eller enhver anden form for digital marketing strategi, er det vigtigt at sikre sig, at websiden rent faktisk er tilgængeligt 99%+ af tiden og ikke bliver hacked.

Return-on-investment kommer til at lide, hvis det tekniske og sikkerhedsmæssige fundament fejler.

Hvordan opstår nedetid?

Der kan være mange årsager til at den falder under 100%, der praktisk set betyder at websiden er utilgængelig:

  • Nedetid kan være et generelt problem med billig shared hosting. Lad os holde dig informeret.
  • Nedetid kan forekomme som følge af en opdatering, der skaber en inkompatibilitet i koden.
  • Nedetid kan være et resultat af et hack, hvor hackerens ressourcekrævende funktioner dræner webserveren.
  • Nedetid kan ske ved konstante hackerforsøg, der dræner webserverens ressourcer. Det ses ofte ved websider, der tidligere har været hacket og derfor anskues som et "blødt" mål.

Hvordan overvåges oppetid?

Webmaestro overvåger din websidens oppetid hvert minut i døgnet hele året rundt via automatiseret software, der "pinger" websiden for at checke om den svarer tilbage én gang i minuttet. Her holdes der øje med to variabler: Hvor hurtigt, der svares tilbage og om der svares tilbage.

Med denne metode indhenter vi tre typer af information, der er relevant for dig som ejer:

  • Generel oppetid
  • Hastighed: Hvor hurtigt der svares tilbage
  • Robusthed: Hvor stabil er svartiden og oppetid

Hvis din webside skulle fejle at svare tilbage over en periode af 5 minutter, får vi øjeblikkelig en alarm om, at der er noget galt.

Men hvad sker der, hvis din webside

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram