webmaestro

Vedligeholdelse og opdatering af WordPress

Outsource alt det tekniske med vedligeholdelse og opdatering af WordPress, så kan du fokusere på at drive din virksomhed

En del af WP Care

Lad Webmaestro sørge for opdatering af WordPress kildekolde

Det er enormt vigtigt at udføre regelmæssig og observeret opdatering af WP Core, tema og plugins i WordPress, og desuden gøre det rigtigt.

Strategisk opdatering og vedligeholdelse

Den strategiske dimension kommer ind i billedet, da vi tager opgaven et skridt videre.

Via en række licens-baserede værktøjer, databaser, sammen med en konstant strøm af nyheder og dokumentation, opdateringsnoter og sikkerhedsalamer, er Webmaestro hver dag informeret om, hvad der bevæger sig WordPress økosystemet. Vi ved alstå, hvad vi kan forvente os i dag og i den nærmeste fremtid:

  • Akut opdatering - eller mitigering - når et sikkerhedshul relevant for dig dukker op.
  • Mitigeringstiltag når specifikke hacking kampagner sættes i gang.
  • Strategisk opdatering af store patches: Det er fx. ikke en fordel at være blandt de første brugere at teste den nyeste WP Core opdatering. Vi ved hvis dit site drager nytte af at vente til de første hasteopdatering er sendt ud.

Det gør Webmaestro til et progressivt og proaktivt webbureau, når det drejer sig om vedligeholdelse og sikkerhed med WordPress. Med den baggrund tilbyder vi at passe din webside som var det vores egen.

Fjern unødvendig stress fra hverdagen, fokuser på at drive din virksomhed.
kom igang nu ➧

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram