webmaestro

Dansk support & webmaster

Vi sidder klar til at yde support på telefon eller email, når du har brug for hjælp eller rådgivning i driften eller udviklingen af dit site.

En del af WP Care

Service og kommunikation er Webmaestro ethos. Derfor er vi altid til rådighed med direkte kontakt på telefon, email og IP-telefoni. Du kan være sikker på:

  • Hurtig svartid
  • Ingen kø eller ticket-system
  • At vi hurtigt kan gennemskue dit problem, fordi vi har set det før

Koster det noget?

Alle forspørgelser, problemer osv. relateret til WP Care produktet er naturligvis inkluderet i abonnementet og det koster ikke yderligere.

Hvis du til gengæld spørger til generel rådgivning, support eller ønsker videreudvikling af din webside, afregnes dette til Kr. 1.400 pr påbegyndt time.

Om det er det ene, eller det andet, afklares øjeblikkeligt. Du vil aldrig modtage en uventet regning herfra.

Overvej Webmaster Service

Har du løbende behov for kompetent rådgivning, support og webudvikling er Webmaster Service med klip-løsningen en oplagt opgradering. Det er en økonomisk løsning til dig, der har store og små behov, hvor hver påbegyndt kvarter afregnes til Kr. 175 (dvs. Kr 700 per time - halv pris).

Pris sammenligning

Hvornår giver det mening at bruge at kombinere WP Care med Webmaster Service? Som udgangspunkt, når du har brug for hjælp bare én gange i måneden, uanset om der er 10 minutter eller 50 minutter rådgivning eller support.

Solo selvstændig?

Det gør sig gældende i ekstra høj grad, hvis du er solo selvstændig og gør brug af det særlige Webmaster Service tilbud

closearrow-circle-o-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram